SAVET

SAVETSAVET
2016-03-25 00:29:00

Kovano Gvožđe - Saveti !

 

Da bi Vaš proizvod od kovanog gvožđa bio dugotrajan neophodno je da razmotrite materijale od kojih će da se pravi kao i vrste zaštite istog.

Naravno, treba uzeti u obzir koliko ste novca spremni da potrošite za Vašu novu kapiju. Ukoliko nemate mnogo para onda barem izvucite najviše iz uloženog.

Vaš krajnji cilj je da dobijete pristojan proizvod za uložen novac, a naš krajnji cilj je da Vi budete zadovoljni jer ćete nas svima preporučiti. Zbog toga je nama bitno da posao odradimo pošteno i kvalitetno. Ponekad klijenti imaju nerealne zahteve pa je stoga vrlo bitno da se našim klijentima svaki detalj prezentuje.

Prilikom ugovaranja posla sa naše strane ćete dobiti ponudu sa detaljnim crtežom i tehničkim podacima, vrstom zaštite, okovima itd.

E sad ono najbitnije, cena !

Klijenti teško da mogu da imaju uvid u cene potrošnog materijala, potrebnih radnika, koliko je potrebno radnih časova da se nešto uradi, koliki je otpad, itd stoga naše cene formiramo prema m2.

Zavisno od debljine i vrste grifovanja materijala, dizajna proizvoda, antikorozivne zaštite, udaljenosti lokacije montaže, eventualnih posebnih zahteva na mestu montaže… Sve su to faktori koji utiču na konačnu cenu, a cena ide od 70 eur/m2 pa naviše. Ukoliko je npr. kapija na nekom luksuznom objektu, gde se ne štedi na debljini materijala cena može i da pređe 350 eur/m2.

Mnogi proizvodi na oko se čine da imaju različitu cenu, međutim to ne mora da bude slučaj, i ta razlika u ceni može da bude sasvim simbolična stoga je najbolje da nas kontaktirate za savet ukoliko Vam se nešto dopadne.

Neka Vam cena ne bude jedini kriterijum za donošenje odluke. Niska cena može da bude upozorenje da detaljno proverite šta ćete za tu cenu dobiti. Model “brzo-kvalitetno-jeftino” obično ne funkcioniše tako da se mogu zadovoljiti sve tri stavke.

Tagovi: Cene,Saveti,cinkovanje